Главна / Спорт / Успеси школе фудбала “Грачаница”

Успеси школе фудбала “Грачаница”

fudbaleriДечаци школе фудбала „Грачаница“, генерација 2003. годиште, освојили су прво место на Међународном фудбалском турниру у Глогоњу код Панчева. Школа фудбала „Грачаница“, која ради под покровитељством општине Грачаница, предводила је своје фудбалере који су 2001, 2002. и 2003. годиште. Тренер школе фудбала Драган Мандић рекао је, за Радио Грачаницу, да је то већ традиционални турнир и полазници школе фудбала из Грачанице радо се одазивају позиву организатора.

„ Стицајем околности успели смо да ове године освојимо прво место у конкуренцији 2003.годиште и имали смо и најбољег играча турнира. Иако су нам старији игарачи 2001. и 2002. годиште мало заказали, презадовољни смо се вратили кући“, казао је Мандић.

Ово није први пут да млади фудбалери школе фудбала освајају награде на турнирима у градовима централне Србије. Недавно су играчи школе фудбала Грачаница добили награде на турнирима у Нишу и Новом Саду.

„ Радо се одазивамо свим позивима за учешће на турнирима захваљујући општини Грачаница, која нам увек обезбеди превоз и потребна средства за такмичење“, наглашава Мандић.

Припремила Јелена Мирковић

Check Also

Олимпијско злато за Јовану Прековић

Српска каратисткиња Јована Прековић освојила је данас златну медаљу на Олимпијским играма у Токију у …