Главна / Друштво / Купити у Грачаници, преко интернета или ићи негде даље???

Купити у Грачаници, преко интернета или ићи негде даље???

zimska_garderobaТемпература је већ готово месец  дана у осетном паду и до сада смо већ извукли зимску гардеробу из ормара. Али ипак, увек постоји нешто што нам недостаје, бар када су жене у питању и чувену реченицу „немам шта да обучем“ свака жена изговори бар неколико пута у току недеље. Било да је тренд или потреба у питању, жене обично за зимски период купе бар један пар чизама, једну јакну или капут и неколико пари панталона и блуза и, свакако још по нешто, онако успут.

У Грачаници и околини у прилично суженом избору, за јакну најмање треба издвојити  40 евра, за чизме најмање 20, панталоне и џемпере можете наћи и по цени од 15 евра, али уколико желите нешто квалитетнију и маркирану гардеробу мораћете је потражити ван Грачанице, а потребно је издвојити и дупло више новца.

Када је куповина гардеробе уопште у питању, некако се сви ослањамо на веће трговинске центре, јер у Грачаници у тек неколико бутика често не можемо пронаћи оно што нам је потребно, а оно што је последњих месеци посебно актуелно код нас јесте и куповина преко cizmeинтернета. Ова врста куповине може бити јако ризична из разлога што видите само слику, не можете пробати и тек када вам стигне наручена ствар видите да вам не одговара, а већина интернет продаваца  не уважава рекламацију.

То су ризици за све оне који се одлуче за куповину одеће и обуће путем интернета,  али исто тако често ћете наићи и на одговор „не шаљемо робу на Косово“, а када питате зашто као објашњење неки наводе административне проблеме, а неки једноставно ништа не одговоре.

Још један ризик када је куповина преко интернета у питању, јесте да често можете добити нешто сасвим друго од нарученог производа, као што се десило М.Ђ. из Лапљег Села, која је уместо нарученог сата добила кромпир.

Ипак, остављамо на вама да сами одлучите да ли ћете купити нешто од понуђеног у Грачаници или ћете отићи до неког већег трговинског центра или ћете се ипак одлучити за куповину преко интернета јер су вам то једине могућности у Грачанинци када је куповина одеће и обуће у питању.

Check Also

Косовска Митровица: Промовисање доктора наука, Приштински универзитет има будућност

У недељи када се обележава 52. године рада и постојања Приштинског универзитета, промовисана је нова …