Главна / Спорт / Никола Ковачевић ће се борити за репрезентацију Србије у Аустрији

Никола Ковачевић ће се борити за репрезентацију Србије у Аустрији

kik boksМлади момци из кик-бокс клуба из Лапљег села учествовали су на првенству Србије у кик-боксу које је недавно одржано у Новом Саду. Такмичари Никола Ковачевић и Милош Савић донели су са овог првенства у Грачаницу две медаље, једну златну и једну бронзану.

„Један велики резултат, поготово кад знамо одакле смо кренули. Ја сам презадовољан“, рекао је за РТВЦ Грачаница, тренер Слободан Станисављевић.

Станисављевић је истакао да до сада нису имали финансијску подршку и да су родитељи чланова овог клуба најзаслужнији за њихове резултате.

Николи и Милошу овo нису прве медаље. Учествовали су на бројна такмичења и остварили добре резултате. Никола до сада броји 6, а Милош 5 медаља.

Никола је освајањем златне медаље, испунио услов да се бори за репрезентацију Србије и браниће боје наше земље у дисциплини К1 и фул контакт, у категорији јуниора до 91 кг. које ће се 20. априла ове године одржати у аустријском граду Инзбруку.

Млади кик боксери из Грачанице имају велике планове, верују у себе и кажу да су остварљиви.

Check Also

Вучић са руским министром спорта о организацији Светског првенства у боксу

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са министром спорта Руске Федерације Олегом Матицином, председником …