Главна / Вести / Косово и Метохија / Н.Селаковић: Са Александром Вучићем уздигнуте главе можемо у свет

Н.Селаковић: Са Александром Вучићем уздигнуте главе можемо у свет

foto_vest__1490788929На почетку свог обраћања потпредседник СНС-а Никола Селаковић позвао је присутне да бурним аплаузом поздраве председничког кандидата и премијера Александра Вучића и хиљаде Срба широм Косова и Метохије који нису могли да присуствују данашњем митингу у Лепосавићу, зато што им је неко забранио слободу кретања.

“Када се затворе бирачка места Александар Вучић ће питати како је гласало Косово и Метохија. Позивам вас да 2. априла од раног јутра са свима  изађете на изборе, јер нигде као на КиМ Срби и Српкиње нису осетили шта је то неслога”. рекао је Селаковић.

“Нико као Срби на Косову и Метохији није осетио у последење три године колико се народу враћа оно што је највредније, а то су понос и достојанство “, рекао је он и нагласио да са Александром Вучићем можемо уздигнуте главе да идемо у свет и да кажемо да смо са Косова и Метохије, а да нас нико не пљуне , не куди и не окреће главу од нас.

“Зашто Александaр Вучић? Зато што је први, у последњих 27 година успео да окупи оне странке које знају шта је држава и државотворни део нације , који збију редове када је најтеже, који знају шта је мудра Милошева политика, када ћеш и да прећутиш и не одреагујеш на провокације”, рекао је Селаковић и позвао гласаче да 2. априла масовно изађу на биралишта и гласају за Александра Вучића.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Светом литургијом обележена слава манастира Девине Воде

Светом архијерејском литургијом, данас је у манастиру Девине Воде обележена храмовна слава – празник иконе …