Главна / Вести / Косово и Метохија / Стојановић: Морамо сви да изађемо на изборе

Стојановић: Морамо сви да изађемо на изборе

bane-sv-nikolaГоворећи о предстојећим изборима доскорашњи заменик косовског премијера Бранимир Стојановић је рекао да се Албанци озбиљно припремају да подрже међу Србима,оне који би можда сутра подржали трансформацију безбедносних у оружане снаге и то је највећи ризик који данас имамо.Све остале разлике које између себе имамо, можемо да превазиђемо, поручио је Стојановић.

“Опасност постоји да су поједини људи спремни, то смо већ видели и свесни смо тог ризика, да улазе у такве аранжмане и да тргују српским интересима. Морамо сви да изађемо на изборе и да тако нешто спречимо јер касније, уколико то не урадимо штета може бити несагледива”, рекао је Стојановић и додао да Српска листа остаје доследна интересима које је бранила до сада.

“Сви они који буду пратили политичке ставове које смо имали до сада и који буду спремни да се жртвују а не да од политике профитирају биће део Српске листе. Они који су нажалост показали, као што појединци јесу, да желе да ставе као прече нешто друго а не интересе овог народа, на тој листи неће имати место. Српска листа ће остати и биће јединствена ту нема спора а све остало ћемо решавати у ходу”, закључио је доскорашњи заменик косовског премијера Бранимир Стојановић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Oдложено устоличење патријарха Порфирија у Пећкој Патријаршији

Свети Архијерејски Синод Српске Православне Цркве, под председништвом патријарха српског Порфирија, одлучио је да редовно …