Главна / Друштво / Гордана Ђорић – “Авенија” се успешно представила на летњим манифестацијама

Гордана Ђорић – “Авенија” се успешно представила на летњим манифестацијама

Председница Удружења пословних жена “Авенија” Гордана Ђорић била је гост емисије Пријатно поподне на таласима Радио Грачанице и том приликом резимирали смо летње активности овог удружења. Недавно су се чланице удружења представиле на манифестацији у Пећинцима, одакле носе лепе утиске, али и признања.

Удружење Авенија организатор је и недавно одржане манифестације у Лапљем Селу “Златне руке Косовке девојке”. Оно што је, између осталог, била предност ове манифестације јесте и учешће великог броја гостију и удружења.

– Сигурна сам да ће у следећем периоду, када будемо организовали тако нешто, доћи још више удружења са стране и бити заједно са нама овде – каже Гордана Ђорић.

Чланице Удружења приликом учешћа на манифестацијама широм земље најчешће привуку велику пажњу, поред осталог и домаћим традиционалним јелима која представе на свом штанду, као и народним рукотворинама.

– Нека врста нашег бренда су стругана косовска погача и пита препећ, то су производи које нисам видела да се још негде спремају на такав начин. Ми истичемо то као наш бренд и стварносвуда наилазимо на одушевљење. Што изгледом јер то наше жене лепо украсе и аранжирају, што укусом – додаје Гордана.

Авенија годинама ствара у својим радионицама у Лапљем Селу и Грачаници.

Check Also

Проф. Васић и др Ђорговић сагласни да је рано дијагностиковање карцинома дојке пресудно у излечењу

Карцином дојке је најчешћи узрок оболевања и умирања жена од малигних болести широм света, показала …