Главна / Друштво / Бобан Петровић -Туристичка организација Грачанице: Ускоро нова мапа и туристички водич

Бобан Петровић -Туристичка организација Грачанице: Ускоро нова мапа и туристички водич

Бобан Петровић, директор Туристичке организације Грачанице, истакао је у емисији Пријатно поподне на таласима Радио Грачанице да се Туристичка организација Грачанице успешно представила на веома посећеном фестивалу Just out у Манасији, а да су чланови Реда змаја освојили чак и награде и учествовали на снимању документарног филма.

Искоришћена је и прилика да се успостави сарадња са представницима других земаља који су такође учествовали на овом фестивалу, тако да ће се неки од њих можда појавити и на наредном SHIELD-u у Грачаници.

– Поред дружења и склапања познанстава, искористили смо и прилику да се упознамо са нивим искуствима, да видимо шта још може да употпуни наш фестивал наредних година. Сваки савет који смо тамо добили био је злата вредан за нас – каже Бобан Петровић.

Нова туристичка сигнализација која је постављена на простору читаве општине Грачаница, знатно доприноси туристима да се снађу и упуте на све оне знаменитости и места која би могли да обиђу, а по најавама Бобана Петровића, ускоро ће старе туристичке мапе у Грачаници бити замењене новим и освежене, док је у изради и туристички водич, који ће бити сваком доступан.

 

Check Also

Дмитровић: Већа помоћ и за друго, треће дете…не знамо колико

Министар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић оценио је да ће најављена помоћ …