Главна / Друштво / У Ливађу неопходна санација пута

У Ливађу неопходна санација пута

Једна од главних улица у Ливађу, улица Миладина Стевића, која води ка Липљану, већ неколико година прекривена је рупама. Аутомобили отежано пролазе овом улицом, а стање на коловозу је такво све до изласка на магистралу.Треба нагласити да се овај пут користи у великој мери. Много мештани Липљана, Субог Дола, Новог Насеља управо овим путем долазе до Ливађа, Лапљег Села и Грачанице, међутим, управо због великог броја ударних рупа, избегавају га и приморани су да круже. Посебно је лоша ситуација у кишном периоду, када су рупе прекривене водом и када се не може разазнати где се налазе.

Улицом Миладина Стевића у Ливађу пролазе ученици на путу до школе, док возачи изводе слаломе како би заобишли рупе. У школском дворишту такође недостају асфалтиране површине, па ће и ове јесени ученици кроз блато пролазити до школе. По најавама из ОШ Кнез Лазар, очекивања су да ће уз помоћ општине Грачаница, школско двориште бити асфалтирано.

Када је у питању улица Миладина Стевића, никаквих најава нема.

Check Also

Витошевић: Како расте Косовска Митровица као град тако ће расти и Универзитет

Јуче је на територији општине Косовска Митровица почела реализација пројекта изградње нове, модерне зграде Универзитета …