Главна / Друштво / Радио “038” прославио пет година постојања и рада

Радио “038” прославио пет година постојања и рада

Екипа Радија 038 обележила је данас у својим просторијама у згради пословног центра у Грачаници, пет година свог рада и постојања. Ова радио станица већ пет година успешно ради и у току претходних пет година стекла је свој круг слушалаца. Поред комерцијалног дела програма, што је и основни начин финансирања овог радија, емитују се и кратке информативне емисије, као и колажни јутарњи програм.

Директор Радија 038 Срђан Перић истиче да је задовољан досадашњим радом и да и ову годишњицу обележавају у кругу пријатеља радија, као и пословних сарадника.

– Приоритет у 2018. години је да довршимо започети студио, за шта су нам потребне мале инвестиције, али ће нови студио омогућити боље услове рада. Купили смо и нову опрему, која ће заменити застарелу. Са директором Социјалног предузећа договорили смо постављање антене и предајника, како би сигнал био бољи, у нади да ћемо поред општине Грачаница, покрити и општине Липљан, Обилић и Косово Поље и самим тим стекнемо нове слушаоце – каже Перић и користи прилику да свим слушаоцима и пословним сарадницима честита и новогодишње празнике.

У оквиру обележавања, појединим институцијама и установама додељене су и захвалнице за успешну сарадњу.

Check Also

Поповић упутио честитку исламским верницима поводом Курбан Бајрама

Председник општине Грачаница Срђан Поповић упутио је честитку свим исламским верницима поводом Курбан Бајрама. „ У име …