Главна / Вести / Косово и Метохија / Министар Јевтић сутра са градоначелником Срђаном Поповићем у посети социјално угроженој породици Стојановић

Министар Јевтић сутра са градоначелником Срђаном Поповићем у посети социјално угроженој породици Стојановић

Потпредседник Владе и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић ће сутра 28. децембра (четвртак), од 11:00 часова посетити општину Грачаница и том приликом ће се у згради Општине сусрести са градоначелником Срђаном Поповићем.

Приликом посете Грачаници, потпредседник Владе Јевтић ће заједно са градоначелником Поповићем обићи и социјално угрожену породицу Валентине и Горана Стојановића и њихово шесторо деце.

Породица Стојановић је дужи временски период живела у својој кући без електричне енергије због неизмирених дуговања које је сада измерено средствима Министарства за заједнице и повратак, а након тога струја поново укључена. Због тешких услова у којима живе, Министарство за заједнице и повратак и Општина Грачаница ће наставити да помажу ову вишечлану породицу, а сутрашња посета је прилика да се у разговору са Стојановићима Јевтић и Поповић ближе и конкретније упознају са њиховим проблемима.

 

Check Also

Светом литургијом обележена слава манастира Девине Воде

Светом архијерејском литургијом, данас је у манастиру Девине Воде обележена храмовна слава – празник иконе …