Главна / Вести / Косово и Метохија / Дан за грађане са градоначелником

Дан за грађане са градоначелником

Председник Oпштине Грачаница Срђан Поповић од данас ће једном недељно примати мештане у свој кабинет у згради Општине Грачаница, са којима ће разговарати о њиховим личним проблемима.

Данас од 9 сати до 15 и 30, врата кабинета актуелног градоначелника отворена су за све оне који желе да своје проблеме или недоумице поделе са господином Поповићем.

Поповић истиче да ће оваква врста посете мештана постати пракса у његовом мандату.

“Од данас па сваке недеље убудуће док сам на челу ове општине, врата мог кабинета ће бити отворена за све мештане. Мислим да је важно да ја и моји сарадници лично од грађана чујемо који су њихови проблеми, шта је оно што их мучи…да то регструјемо и урадимо све што можемо да те проблеме решимо. Неке од данас наведених проблема можемо решити већ у току недеље, за неке ће нам требати више времена. Углавном се ради о  незапослености, стамбеним питањима…Ми смо сервис грађана, они су нас изабрали и наша је обавеза да им укажемо пажњу, бригу и разумевање. Морамо заједно да покушамо да решимо све проблеме како бисмо овде остали и опстали, што је наш првенствени циљ”.

Мештани који су посетили градоначелника Поповића су истакли да су и те како задовољни оваквим потезом актуелне општинске власти.

 

Check Also

На КиМ 153 новозаражена, четворо преминуло

На КиМ су у последња 24 сата забележена 153 нова случаја коронавируса, а од последица …