Главна / Друштво / Саопштење: Радио Браво ЕМИТУЈЕ ПРОГРАМ!

Саопштење: Радио Браво ЕМИТУЈЕ ПРОГРАМ!

Поводом објављивања вести да Радио Браво из Осојана не постоји и да је председник  Вучић обећао „радно место у радију Браво који не емитује програм“, морамо да урадимо оно што заиста никада нисмо мислили да ћемо морати, да демантујемо ДА НЕ ПОСТОЈИМО!

У истом тексту је наведено да Канцеларија за КиМ финансијски помаже наш радио, што апсолутно није тачно. Радио Браво од свог оснивања па до данас није добио нити један динар од Канцеларије за КиМ. Финансирамо се као и сви други медији на српском језику на Косову и Метохији, путем пројеката.

Младом Леониду Дубићу јесте обећано радно место у нашем колективу, али ћемо то финансирати сами, од сопствених средстава. Жао нам је што нисмо у могућности да запослимо још младих људи из наше општине и не видимо ништа лоше у томе што помажемо једном младом човеку, онолико колико можемо.

За све оне колеге које након скоро деценије нашег постојања нису чули за нас, па чак и за оне са којима размењујемо вести и информације, у наставку ћемо укратко написати нешто о нашој радио станици. Радио Браво је основан 2010. године у селу Осојане код Истока и за сада је једини медиј на српском језику у општини Исток. Наша канцеларија налази се у згради О.Ш. Радош Тошић од првог дана од када емитујемо програм без прекида, али уз велике проблеме. Наша фреквенција је локалног типа, дакле покрива само територију општине Исток.

Саопштење – Радио Браво

Check Also

Петковић са специјалним повереником за Западни Балкан о ситуацији на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић разговарао је данас са специјалним повереником …