Главна / Вести / Косово и Метохија / Далибор Јевтић сутра у Метохији

Далибор Јевтић сутра у Метохији

Потпредседник Владе и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић ће сутра 26. јануара посетити село Љубожда, општина Исток и том приликом разговарати са повратницима у овом месту.Љубожду ће Јевтић посетити у 9:30 часова.

Након обиласка повратника у селу Љубожда, потпреседник Владе Далибор Јевтић ће посетити и породицу Дубић у Сувом Лукавцу, којој је пре дванаест дана запаљена летина и штала.

У Осојану ће министар посетити ОШ „Радош Тошић“, и разговарати са наставним особљем и директором школе о томе на који начин може да им помогне. Обићиће и просторије Радиа „Браво“, које се налазе у просторијама ове школе.

Након обиласка Љубожде, Сувог Лукавца и Осојана, министар Јевтић ће у току дана, посетити и Ораховац и Велику Хочу. Ова места ће министар Јевтић обићи заједно са министром просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије Младеном Шарчевићем и директором Канцеларије за КиМ Владе Србије Марком Ђурићем.

Check Also

Канцеларија за КиМ: Поновно рушење плоче несталим новинарима нови притисак на српске медије на КиМ

Канцеларија за Косово и Метохију реаговала је саопштењем поводом поновног скранвљења помен плоче киднапованим новинарима …