Главна / Друштво / Поповић: Разговараћу са свима

Поповић: Разговараћу са свима

Председник општине Грачаница Срђан Поповић и овог четвртка примао је грађане са којима је разговарао о проблемима који их муче.

Тридесет двоје грађана дошло је на разговор у нади да ће уз помоћ првог човека oпштине Грачаница и његових сарадника моћи да реше своје проблеме. Главни проблеми социјалне су природе, највише незапосленост, а било је и других проблема.

Председник општине Грачаница данас је са грађанима разговарао више од пет сати истичући да су он и oпштина Грачаница посвећени решавању њихових проблема, али да и сами грађани треба да буду знатно активнији.

„Грађани од локалне самоуправе помоћ и подршку могу очекивати онолико колико је у њеној надлежности. Многи мисле да је запошљавање у општинским рукама, нажалост не могу сви да раде у oпштини. Потребно је и да грађани изнесу своје идеје, а ми ћемо помоћи колико можемо“, казао је Поповић.

На разговор су данас били брачни пар Дејан и Снежана из насеља Берген у Угљару. „Имамо шесторо деце, нико не ради, а нерешено је и стамбено питање. Председник нас је лепо примио и саслушао, нама је било важно да неко чује за наше проблеме. Рекао је да ће помоћи колико може“.

На разговор је била и Светлана Гуџић. „Очекујем да ће се некако решити и мој проблем, зато сам и овде. Имам поверење у садашњу власт и председника. Све похвале за његово понашање и за то на који начин се опходи према народу. Свака част“.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић каже да је разговор са њим затражило око 400 грађана, као и да се тај број стално повећава. Поручује: „Разговараћу са свима“.

До сада је на разговор било преко 200 грађана.

Извор: nasagracanica.com

Check Also

Порфирије: Молитва Христова позив на јединство

Патријарх Порфирије поручио је данас у манастиру Прохор Пчињски, поводом 950 година од оснивања тог …