Главна / Спорт / Ученици Економске и ОШ Кнез Лазар на Републичком такмичењу у одбојци

Ученици Економске и ОШ Кнез Лазар на Републичком такмичењу у одбојци

На Републичком такмичењу у одбојци, које се одржало у периоду од 19. до 22.02.2018.године у Пријепољу, централно Косово и Метохију су представљале две мушке екипе: ученици Економско-трговинске школе Приштина у Лапљем Селу и ОШ Кнез Лазар из Доње Гуштерице.
Председник Савеза за школски спорт Приштина-Грачаница честитао је ученицима који су представљали своје школе на такмичењу на добрим резултатима, као и колегама који су водили и припремали ученике.

– У поређењу са претходном годином, ова година у одбојци је имала стопостотни успех у смислу да смо претходне године имали једну екипу а ове године имамо две на Републичком такмичењу – каже Милко Чукарић.
– Користим прилику да се, упркос тешким условима у којима радимо, захвалим свима који имају поверење у наш рад. Користим прилику да се захвалим Епархији Рашко-Призренској на помоћи коју су пружили екипи Економско – трговинске школе Приштина у Лапљем селу. Такође, захваљујем се Општини Грачаница која нам је изашла у сусрет и обезбедила превоз за учеснике и изузетној екипи возача којима сметови на путу преко Рашке области нису представљали проблем – додаје Чукарић.
Положај Савеза за школски спорт Приштина-Грачаница јесте тежак, али је мотивација јака, а мотивација су деца и њихово бављење спортом и здравим животом.

Check Also

Сребро за фудбалере Космета на купу у Крагујевцу

На омладинском фудбалском купу “Арсенал Крагујевац 2021”, фудбалери ФК “Космет” освојили су 2 место у …