Главна / Вести / Косово и Метохија / Председник општине Грачаница: Решавамо проблеме према могућностима

Председник општине Грачаница: Решавамо проблеме према могућностима

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, наставио је данас разговор са мештанима општине. У вишечасовном разговору саслушао је проблеме више од 25 породица.

Континуитет разговора са мештанима општине Грачаница настављен је и ове недеље а председник Срђан Поповић намеран је да помогне свима где је то могуће.

„Оно у шта нисмо били упућени градоначелник нам је појаснио. Задовољни смо разговором и сада нам остаје само да чекамо“, казала је за општинску инфо службу Каролина Данић из Ливађа која је данас на разговор са градоначелником дошла са сином.

Највећи број проблема односи се на запослење и стамбено збрињавање.  Ивица Велић са супругом и четворо деце живи десет година као подстанар у Сувом Долу.

„Десет година живимо под туђим крововима и под киријом и нико за то до сада није имао разумевања да реши то питање. Углавном данашњи разговор са председником је био позитиван. Видећемо шта ће бити у будућности“, рекао је Ивица Велић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић каже да је проблема пуно и да ће општина радити у правцу њиховог решавања колико год је у њеној могућности.

„Наши грађани треба да знају да смо ми ту због њих и да не постоји ни један разлог да не помогнемо тамо где је то могуће. Оно што је важно јесте да смо на добром путу да многим породицама и појединцима помогнемо“ рекао је Поповић.

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, од почетка свог маната континуирано већ три месеца једном недељно прима грађане како би у директном разговору са њима саслушао њихове проблеме и помогао да се они превазиђу.

Check Also

Селаковић: Ни око чега са тим људима не можете да се договорите

Министар спољних послова Никола Селаковић изјавио је данас у Бриселу, након нове рунде дијалога, да …