Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић: Саслушаћу сваког грађанина

Срђан Поповић: Саслушаћу сваког грађанина

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, разговарао је и данас са мештанима. Грађани наводе да је ово прилика да покушају да реше своје проблеме и верују да је уз обострано разумевање то могуће.

Око 25 мештана општине Грачаница изнело је данас председнику локалне самоуправе своје проблеме. Кажу да их је председник Поповић стрпљиво саслушао и изнео своје предлоге решавања.

Далибор Стојановић као расељено лице са породицом живи у Грачаници. Каже да је његов највећи проблем нерешено стамбено питање.

„ Председник ми је понудио предлог решавања мог проблема. Он нема чаробни штапић за све наше проблеме али верујем у његове добре намере“, рекао је за општинску инфо службу Стојановић.

Горан Нићић би желео да отвори своју аутомеханичарску радионицу у Горњој Гуштерици.

„ Ја сам 14 година радио као аутомеханичар. Сада би желео да отворим своју радионицу и да упослим неког радника. Председник се сложио са мојом идејом и надам се позитивном решењу“, казао је Горан.

Председник општине Грачаница, Срђан Поповић, каже да се и данас сусрео са различитим потребама и проблемима мештана.

„Разговори са грађанима помажу да се стекне увид у највеће проблеме. Грађанима је потребно да их неко саслуша да разуме њихове проблеме а на нама је да пробамо да их решавамо. Листа оних који би желели да их саслушам сваким даном је све већа. Али ми смо ту због наших грађана и разговараћу са сваким од њих. Сем решавања личних проблема овај вид комуникације уведен је и у циљу што већег учешћа грађана у процесу доношења одлука“, рекао је Поповић.

Кабинет председника општине Грачаница за грађане биће отворен и наредне недеље.

Check Also

Српска листа поздравља акцију полиције спроведену са циљем сузбијања криминалитета

Српска листа поздравља акцију полиције из Региона-Север која је данас спроведена са циљем сузбијања криминалитета …