Главна / Вести / Косово и Метохија / Марко Ђурић: Са Косова и Метохије шаљемо поруку истрајности, издржљивости и љубави према свима!

Марко Ђурић: Са Косова и Метохије шаљемо поруку истрајности, издржљивости и љубави према свима!

Директор канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић присуствовао је Васкршњој лигтургији у манастиру Бањска на Косову и Метохији

Том приликом окружен народом и члановима Српске листе, Марко Ђурић је послао поруку мира и љубави свим добронамерним људима, а посебно српском народу који уз велике поштешкоће покушава да опстане на Космету.
– Србија ће увек бити уз свој народ на Косову и Метохији. Ми Срби смо бројчано мали али храбар и слободољубив народ, рекао је Ђурић.
– Опстаћемо и остаћемо овде на Косову и Метохији. Ми знамо као Србија да заштитимо наш народ на КиМ, јер се овде више од хиљаду година гради индентитет српског народа и то целог српског народа. Градио се у прошлости, гради се данас и будите сигурни да ће се градити и у будућности, рекао је Марко Ђурић.
Обраћање јавности директор Канцеларије за Косово и Метохију завршио је искреном поруком мира и љубави.

– За овај Васкрис зато са Косова и Метохије порука истрајности издржљивости и љубави према свима. Срећан Васкрс Христос васкрсе-поручио је Марко Ђурић пред окупљеним верницима.

Пре литургије обављена је литија а затим је испаљен ватромет.
Председник општине Грачаница Срђан Поповић присуствовао је Васкршњој литургији у манастиру Бањска.

Check Also

Представа “Антигона” вечерас од 19 сати у Дому културе Грачаница

У Дому културе „Грачаница“ вечерас  од 19 сати, биће одиграна представа „Aнтигона“,  по тексту Софокла, …