Главна / Спорт / ФК Грачаница у гостима 06.јуна ФК Црвена Звезда

ФК Грачаница у гостима 06.јуна ФК Црвена Звезда

Након забране одржавања хуманитарног спортског спектакла између ФК Црвена Звезда и ФК Грачаница, који је требао да се одржи 09. маја на фудбалском стадиону Спортског комплекса “Драган Џајић” у Грачаници, фудбалере ФК Грачанице угостиће ФК Црвена Звезда и на тај начин наставити традиционално спортско дружење које за циљ има прикупљање новчаних средстава за помоћ породилишту у Грачаници.

Председник ФК Грачаница Миодраг Димитријевић, гостујући у програму Радио Грачанице истакао је да ће овога пута новац прикупљен на утакмицама које су заказана за 06. јун 2018. године бити подељен породилишту у Грачаници и Удружењу родитеља оболеле деце “Подржи ме” из Косовске Митровице.

“С обзиром да сви знамо разлог отказивања утакмице, која је требала да се одигра на Спортском комплексу “Драган Џајић” 09. маја, а која за циљ има хуманитарни карактер и помоћ породилишту у Грачаници, поменута утакмица ће се одиграти 06. јуна на помоћном терену ФК Црвена Звезда, који ћемо ми својим гостовањем отворити. Играће се две утакмице. Прва утакмица коју ће играти први тимови поменутих клубова почиње у 17. 30 h, а након тога фудбалско умеће ће показати и ветерани ФК Грачаница и ФК Црвена Звезда. На иницијативу председника Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији из Републике Српске, Милорада Арлова, новац прикупљен од продатих карата овога пута ће бити подељен породилишту у Грачаници и Удружењу родитеља оболеле деце “Подржи ме” из Косовске Митровице”, рекао је Димитријевић.

Општина Грачаница је обезбедила аутобус који ће превозити наше навијаче до Београда и назад.

“Морам да нагласим да председник општине Грачаница Срђан Поповић увек покаже разумевање и вољу да помогне свако спортско дружење, па нам је и овог пута изашао у сусрет и обезбедио превоз за наше навијаче који ће из Грачанице кренути 06. јуна у 10 сати и након одиграних утакмица кренути пут Грачанице”, рекао је Димитријевић.

Хуманитарна утакмица између ФК Црвена Звезда и ФК Грачаница одиграва се четврту гоину заредом.

Заинтересовани навијачи који желе да испрате меч на трибинама ФК Црвена Звезда у Београду 06. јуна могу се јавити и резервисати место у аутобусу позивом Срђана на број телефона 066 198 941 или позивом Југослава на број телефона  049 504019.

Check Also

Ангелина Недељковић освојила злато на Првенству Србије у каратеу за пионире

На Првенству Србије у каратеу за пионире и наде које је јуче одржано у Смедереву, …