Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Кадрирање у Српској листи врше страначки органи на основу заслуга

СЛ: Кадрирање у Српској листи врше страначки органи на основу заслуга

“По оној народној, ко о чему, лопов о поштењу, тако и данас имамо прилику да нам бајке о поштењу говори Вук Јеремић, који се ових дана не види на рејтинзима политичких странака јер политички не постоји,али се врло често помиње у финансијским малверзацијама”, саопштила је Српска листа.

“Господин Јеремић, човек који је постављајући питање Међународном суду правде учинио више на промоцији тзв. независности Косова, него сви Албанци заједно, верује да хиљаду пута понављајући лаж о некаквој издаји Косова и Метохији, може да замаскира своју издајничку политику којом је угрозио виталне националне интересе, а за шта су га грађани прописно казнили на изборима”, додаје се даље у саопштењу.
Српска листа подсећа да је за претходних пет година тзв. независност Косова признало свега неколико земаља, а неке су повукле признање или почеле да преиспитују одлуку, али док је српску дипломатију водио квазистручњак Јеремић, Косово је добило више десетина признања”.

“На крају, кадрирање у Српској листи врше страначки органи на основу заслуга у борби за интересе српског народа, и ми своје поступке нећемо оправдавати издајницима српског народа, али зато не чуди да Милана Радоичића нападају искључиво они који новац за своје политичко деловање добијају од сумњивих типова из далеких земаља, то говори довољно о њима, јер није битно шта се прича, већ ко прича, а лопови и издајници у поштење и патриотизам не верују. Нека Јеремић, пре него што се усуди да било коме дели лекције, објасни чиме заслужује огромне износе које добија од неких амбасада и какве противуслуге дугује својим менторима”, закључује се у саопштењу.

Check Also

Лајчак: Добра размена мишљења са представницима Еулекса и Кфора

Специјални представник Европске уније Мирослав Лајчак састао се, током посете Косову, и са високим званичницима …