Главна / Друштво / Кик бокс клубови Шакал и Punisher – Преко мечева до хуманости

Кик бокс клубови Шакал и Punisher – Преко мечева до хуманости

Кик бокс клубови Шакал из Лапљег Села и Punisher из Грачанице, организовали су у сали Дома културе у Лапљем Селу хуманитарно вече на којем су ревијално одржани кик бокс мечеви, а сав приход од улазница намењен је лечењу малог Новака Лазаревића из Доње Гуштерице. Наиме, Новак болује од епилепсије, а недавно су лекари открили и цисте на мозгу, тако да је лечење неопходно.

По речима Далибора Лазаревића, оца малог Новака, свака новчана помоћ је добродошла. Новаку ће ускоро бити урађена магнетна резонанца за коју се појавио донатор, а након тога ће се знати у ком смеру ће бити настављено лечење.

– Захвалан сам Слободану Станисављевићу који је покретач ове акције, а захваљујем се и свим учесницима, као и публици, сви они су на свој начин допринели да се новац прикупи – каже Далибор Лазаревић.

Тренер и оснивач кик бокс клуба Шакал, Слободан Станисављевић захвалио се свима онима који су узели учешће у овој акцији. Прикупљени новац одмах је уручен Новаковом оцу, а треба додати да ово није прва хуманитарна акција коју покреће овај клуб. Кик боксери, као и тренери осталих борилачких вештина, већ су у више наврата организовали хуманитарне вечери са ревијалним борбама у сврху прикупљања помоћи за лечење деце.

Чланови оба клуба, како они најмлађи, тако и старији и искуснији учествовали су у пријатељским мечевима. Победе овог пута нису биле битне.

Можда би се и остали могли угледати на њих. Певачи, глумци, спортисти и сви остали. Свако у оквиру своје бранше. Да се помогне онима којима је помоћ најпотребнија.

Check Also

Дмитровић: Већа помоћ и за друго, треће дете…не знамо колико

Министар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић оценио је да ће најављена помоћ …