Главна / Друштво / Хуманост на делу: М. Поповић суграђанимa поклонио пакете са храном

Хуманост на делу: М. Поповић суграђанимa поклонио пакете са храном

Пољопривредник из Грачанице Милош Поповић показао је велику хуманост и пажњу према својим суграђанима. Он је тридесет социјално угроженим породицама поклонио пакете са храном.

Пољопривредник и узгајивач пилића из Грачанице Милош Поповић показао је да постоје људи великог срца који имају слуха за туђу невољу и драге воље помажу суграђанима. Свестан чињенице да многи немају запослење и да велики број породица живи у тешким егзистенцијалним условима одлучио да у својим могућностима помогне најугроженијима.

Хуманост на делу Милош је показао тако што је тридесет социјално угрожене породице у општини Грачаница помогао пакетима са храном, односно сопственим производима.

Према његовим речима у његовој намери подржала га је породица. Милош се, како би остварио своју намеру, обратио и општини Грачаница од које је затражио списак најугроженијих породица, како би помоћ уручио онима којима је најпотребнија.

„За срећу је потребно веома мало, требало би сви да се осврнемо око себе и настојимо да олакшамо људима којима је помоћ потребна. Свесни смо ситуације у којој живимо, али уместо да критикукјемо, сматрам да свако од нас треба да уради оно што може да поправи стање. Много је начина на који можемо помоћи, потребноје само пуно жеље и добре воље“, казао је Милош Информативној служби општине Грачаница.

Истакао је да му је након уручене помоћи срце пуно и да ће задовољство, срећу и захвалност коју је осетио памтити целог живота.

Извор: nasagracanica.com

Check Also

Чланови Удржења породица киднапованих и несталих изразили сумњу у окончање процеса расветљавања свих случајева

У организацији Удружења породица несталих и киднапованих у Грачаници одржан је округли сто на тему …