Главна / Култура / “Магла бенд” одушевио публику у Грачаници

“Магла бенд” одушевио публику у Грачаници

Поводом Дана општине Грачаница, на платоу испред зграде општине и ове године приређен је концерт за све становнике са територије општине Грачаница, али и за све оне који су из других крајева покрајине дошли у Грачаницу. Ове године наступио је, све популарнији, Магла бенд који се публици представио популарним песмама. Плато испред зграде општине био је препун, као и трг у Грачаници. Организациони одбор за обележавање Дана општине побринуо се да и становници свих подручја општине дођу у Грачаницу и присуствују овом музичком догађају, тако што је организовао пет аутобуских линија, како би сва села и насеља била покривена. Аутобуси су возили мештане Липљана, Доње Гуштерице, Угљара, Брњице, Кузмина, Чаглавице и прошли кроз сва места, док је повратак био обезбеђен за један након поноћи.

Чланови овог бенда истичу да су са великим задовољством наступили у Грачаници и да су почаствовани што су позвани да учествују као део обележавања Дана општине.

Check Also

Ансамбл Венац премијерно одиграо кореодраму „700“, на великој сцени Народног позоришта

Поводом 700 година манастира Грачаница, уз благослов Епархије рашко-призренске и косовско-метохијске, а покровитељство Министарства културе …