Главна / Друштво / Браћи Петровић општина обезбедила дрва за огрев и животне намирнице

Браћи Петровић општина обезбедила дрва за огрев и животне намирнице

Представници општине Грачаница, на инцијативу председника Срђана Поповића, обишли су данас браћу Петровић из Грачанице и том приликом допремили им дрва за огрев и пакете са основним животним намерницама.

Председник општине Грачаница је одмах по сазнању да су им непходна дрва за огрев, реаговао брзо и браћи Петровић обезбедио дрва за предстојећу зиму.

Огрев Петровићима су јутрос допремили предтавници општине Грачаница. Немања, Михајло и Страхиња били су у школи, па се у њихово име општини Грачаница на допремљеној помоћи захвалио стриц Владимир.

„Данас су деца добила огрев за читаву зиму, општина Грачаница редовно их снабдева и основним животним намерницама. Хвала општини и председнику Поповићу што их не заборавља. Ја им поможем колико могу, али не могу сам“, каже Владимир.

Браћа Петровић – Немања, Михајло и Страхиња – одрастају без родитеља, а о њима се брине стриц Владимир.

Иначе, општина Грачаница је у неколико наврата помагала Петровићима. Између осталог средствима локалне самоураве изграђена им је кућа, почетком године дониран им је неопходан намештај, а пре неколико дана асфалтиран је и пут до куће.

Извор: Општина Грачаница

Check Also

Канцеларија за бесплатну правну помоћ у Грачаници пружа помоћ у решавању многих спорова

Агенција за пружање бесплатне правне помоћи већ годинама функционише у Грачаници и пружа сваки вид …