Главна / Вести / Косово и Метохија / Породица Стојановић добила кров над главом

Породица Стојановић добила кров над главом

Седмочлана породица Стојановић из Грачанице добила је данас кључ од своје нове куће, који им је уручио председник општине Грачаница Срђан Поповић и том приликом пожелео дуг и срећан живот у бољим животним условима.

“Данас је срећан дан за све нас јер смо стамбено збринули још једну породицу у нашој општини. Волео бих да у новом дому живе дуго и срећно, а општина Грачаница ће и даље бити у контакту са овом породицом и помагати у ономе што је њима најпотребније”,рекао је Поповић за РТВ Грачаница.

Огњен, Никола, Страхиња, Јана и Анђела од сада ће живети и одрастати у кући без влаге и свакако бољим условима. Њихови родитељи захвални су општини Грачаница што је издвојила њихов проблем као приоритет и саградила им кућу.

“Хвала пуно председнику општине Грачаница, јако нам значи нова кућа и срећни смо јер наша деца више неће живети у кући са влагом”, истакла је госпођа Стојановић.

Општина Грачаница недавно  је стамбено збринула и породицу Јовановић из Горње Гуштерице, социјално угрожене породице и младе брачне парове из Сувог Дола, а у плану општине и руководства је да настави да помаже својим суграђанима и тамо где постоје чак и наминималнији услови за то.

 

Check Also

Српска листа поздравља акцију полиције спроведену са циљем сузбијања криминалитета

Српска листа поздравља акцију полиције из Региона-Север која је данас спроведена са циљем сузбијања криминалитета …