Главна / Друштво / Новогодишњи интервју – Срђан Поповић: Наставићемо да радимо у циљу бољег живота нашег становништва

Новогодишњи интервју – Срђан Поповић: Наставићемо да радимо у циљу бољег живота нашег становништва

У 2018. години у општини Грачаница је урађено много тога и по питању инфраструктуре и по питању унапређења и подизања на виши ниво образовања, здравства, услова живота житеља ове општине. Председник општине Грачаница Срђан Поповић је гостујући у новогодишњем издању Јутарњег програма РТВ Грачаница истакао да ће ову годину памтити по многим догађајима и додаје да је било турболентних периода али и оних тренутака на које можемо и морамо бити поносни.

“Најлепше је кад се на крају године сумирају резултати и када можемо да се похвалимо оним што смо урадили. Памтићу ову годину по многим стварима. Било је турболентних периода за наш народ али и оних дана на које морамо бити поносни јер смо као општина урадили доста тога доброг, усрећили смо много породица, спровели доста пројеката који се тичу инфраструктуре. Ја сам лично задовољан оним што је учињено, али и моји сарадници. Посебно ме радује што смо све пројекте који су били предвиђени за ову годину привели крају и сада већ могу рећи да имамо планове и за наредну годину, посебно када је у питању стамбено збрињавање наших мештана”, рекао је Поповић.

Од почетка свог мандата председник општине Грачаница Срђан Поповић у своје недељне обавезе уврстио је и разговор са мештанима. Сваког четвртка грађани су могли да посете градоначелника и са њим разговарају о својим проблемима. Пракса разговора са мештанима, према речима Поповића, биће настављена и наредне године.

Својим суграђанима председник општине Грачаница Срђан Поповић је пожелео много здравља и успеха у ономе што раде и поручио да ће општина и руководство учинити све да услови живота буду бољи.

“Прво бих свима пожелео много здравља, среће и успеха у послу. Такође бих желео да мештани наставе да будемо солидарни и толерантни једни према другима као до сада, јер у времену у каквом живио то је и те како важно и неопходно, а ми ћемо сигурно урадити све да квалитет живота нашег становнитва подигнемо бар за лествицу више”, поручио је Поповић.

Check Also

Чланови Удржења породица киднапованих и несталих изразили сумњу у окончање процеса расветљавања свих случајева

У организацији Удружења породица несталих и киднапованих у Грачаници одржан је округли сто на тему …