Главна / Култура / Милица Мандић: Публика у Грачаници је права позоришна публика

Милица Мандић: Публика у Грачаници је права позоришна публика

Глумица Милица Мандић успешно завршава 2018. годину, а једна од представа која је привукла интересовање била је и Исадора. Представа о животу Исидоре Данкан, коју јенедавно Милица играла и у галерији Акваријус у Косовској Митровици. Како сама каже, жао јој је што представа није изведена у Грачаници, али се нада да ће следеће године и грачаничка позоришна публика имати прилику да погледа ову представу. Иначе, публика је изузетно емотивно прихватила ову представу. Како Милица за Јутро ТВ Грачаница каже, то није само прича о уметници, то је прича о једној жени која је истински страдала и истински волела све што је радила у животу, а притом доживела и велику трагедију. Исадора је по жанру корео-драма, а Милица Мандић у извођењу показује, осим глуме и умеће у кореографији.

Милица је наступила и у новој представи за малишане Народног позоришта Приштина “Успавана лепотица”, а у току следеће године имаћемо прилике да је видимо и у једном од нових домаћих филмова.

У последњих пар година, грачаничка публика активно посећује све позоришне представе.

– Веома ми је драго што публика овде воли да дође у позориште.Такође ми је драго што смо научени позоришној култури. Велики плус за ову средину је што се позориште вратило у Грачаницу, као и то што нам често гостују представе – каже Милица Мандић.

Опширнији разговор можете погледати на видео снимку.

Check Also

Представа “Антигона” вечерас од 19 сати у Дому културе Грачаница

У Дому културе „Грачаница“ вечерас  од 19 сати, биће одиграна представа „Aнтигона“,  по тексту Софокла, …