Главна / Друштво / Грачаница у новој хуманој акцији – помоћ Драгану у излечењу

Грачаница у новој хуманој акцији – помоћ Драгану у излечењу

У Грачаници је данас почела акција прикупљања новчаних средстава за лечење Драгана Трипковића из Племетине, коме је хитно потребна трасплатација бубрега на клиници у Италији. Председник општине Грачаница Срђан Поповић, одборници, директори и запослени у локалној самоуправи прикључили су се акцији.

У центру Грачанице постављен је штанд на којем ће грађани и сви они који су спремни да помогну Драгану, моћи да приложе новац. То су данас учинили председник општине Грачаница Срђан Поповић, руководство и запослени у општини.
„Настављамо да подржавамо овакве акције које за циљ имају борбу за живот. Хуманост је нешто што без обзира на све никада не би смели да занемаримо. Верујем да ће мештани наше општине и овога пута као и раније показати да саосећају са туђим проблемима. Надамо се да ће Драган успети у својој борби. Позивам све да се прикључе акцији“, казао је Поповић.

Тридесетједногодишњи Драган има тешко бубрежно обољење и већ пет година се налази на дијализи, међутим, сада је предложена трансплатација бубрега.

Драган би требало да оде на трансплатацију у Италију, али за то му је неопходно 65.000 евра.

Породица није у могућности да прикупи толики новац, па се моле сви људи добре воље да помогну.

Новац се може уплатити на текући рачун Комерцијалне банке: 205-9001001205934-98 или у Рајфајзен банци на Косову на: 150117000483129.
Сврха уплате: Донација за лечење.

Акцију прикупљања новчаних средстава за Драганово лечење покренуо је „Свет балона“ из Грачанице а штанд ће бити постављен у центру Грачанице до 15 часова.

Check Also

Одлична сарадња Одељења пољопривреде општине Грачаница и пољопривредног факултета

Пољопривредни факултет приштинског универзитета са седиштем у Лешку и истурено одељење у Лапљем Селу има …