Главна / Вести / Косово и Метохија / Хоти: Трагамо за нападачем на Ивановићеву супругу

Хоти: Трагамо за нападачем на Ивановићеву супругу

oliverЗаменик регионалног директора косовске полиције Бесим Хоти изјавио је данас да полиција интезивно трага за мушкарцем који је упао у стан Оливера Ивановића, кандидата за градоначелника Косовске Митровице, и физички насрнуо на његову супругу. Хоти је у изјави Тањугу рекао да полиција још није успела да лиши слободе осумњиченог, али да наставља потрагу за њим.
Непознати мушкарац упао је јуче око 16 сати у стан Оливера Ивановића у северном делу Косовске Митровице и напао његову супругу.
Како је Хоти раније навео мотив за напад на Ивановићеву супругу је политички ангажман кандидата за градоначелника Митровице.Ивановићева супруга је у тренутку напада била са својим малолетним сином у стану.
Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију осудила је овај инцидент и у саопштењу навела да апелује на Србе на Косову да не улазе у међусобне обрацуне, а поготово да се не обрацунавају са цлановима породица политицких неистомишљеника.
И директорка Административне канцеларије косовске владе Адријана Ходзић је најоштрије осудила напад на породицу председника грађанске иницијативе Србија демократија правда Оливера Ивановића.
Ходзицева је у саопштењу навела да је напад који се догодио на Ивановицеву супругу и то у њеној куци “дефинитивно кукавицки чин иза којег стоје они који желе да спреце демократију, право и слободу говора”.
Оливер Ивановић је један од кандидата за градонацелника Косовске Митровице испред грађанске иницијативе Србија демократија Правда на локалним изборима који це на Косову бити одржани 3. новембра.

Check Also

Петковић са Франческом Бонели о повратку интерно расељених лица на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић разговарао је данас са шефицом Канцеларије …