Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић и Вучевић у Новом Саду на отварању “Косметског кутка”

Ђурић и Вучевић у Новом Саду на отварању “Косметског кутка”

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствоваће сутра, 20. фебруара, у 11 сати, у Новом Саду (хотел  „Војводина“, Трг Слободе бр. 2), отварању „Косметског кутка“, места за представљање српских производа и произвођача са Косова и Метохије, као и традиције и културе са простора јужне покрајине.

 

Након тога, предвиђено је потписивање Споразума о сарадњи регионалних развојних агенција, који ће потписати директор Регионалне развојне агенције Бачка, Александар Софић и директорка Регионалне развојне агенције Косова и Метохије, Бранка Перовић.

 

Пре отварања „Косметског кутка“, Ђурић и Вучевић обићи ће у 10 сати, у малопродајном објекту „Универекспорта“ у Новом Саду (Футошки пут бр. 93), штандове са изложеним производима малих српских привредника са Косова и Метохије. Ово прво организовано пуштање у продају српских производа са КиМ у малопродајним објектима у остатку Србије реализовано је посредством предузећа „Метохија“ д.о.о.

 

Медијима је омогућено да прате оба догађаја, током којих су предвиђене изјаве за медије директора Ђурића и градоначелника Вучевића.

 

Check Also

Куртијеви предлози неприхватљиви, јер Косово није држава

Дипломата Зоран Миливојевић изјавио је да ниједан од предлога које је данас током дијалога у …