Главна / Вести / Србија / Ђурић: Јеремић у Вашингтон иде по политичке инструкције

Ђурић: Јеремић у Вашингтон иде по политичке инструкције

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић оценио је да је Вук Јеремић ” патолошки лажов који се, када је био на власти, по питању Косова и Метохије залагао за све супротно од онога што сада тврди да заступа, за шта постоје докази”.

Јеремић је данас, као мали Перица, изнео контуре једног инфатилног погледа на свет и политику, најављујући да ће са представницима косовских Албанаца разговарати о имовини и статусу СПЦ, као да и сам протеклих месеци и година није био сведок потпуне неспремности Приштине да разговара о било чему што би могло учврстити положај Србије и права српског народа на Косову и Метохији.

Једино објашњење данашњег карневала Јеремићевог бесрамља и безобразлука је то да он грађане Србије на чију подршку рачуна доживљава као потпуне идиоте без свести и сећања, којима је могуће сервирати и продати најбесмисленије политичке пароле.

Ако је за то добио донације од Патрика Хоа и катарских амбасада, онда су те паре протраћене улудо, јер грађани Србије нису пали са крушке и веома добро знају колико су дефектне, неискрене и испразне Јеремићеве сулуде политичке поруке” нвео је Ђурић у саопштењу.

Извор: ТВ Мост, саопштење

Check Also

Петковић: У Брисел идемо да бранимо позицију Београда

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић каже за РТС да делегација Београда на …