Главна / Вести / Србија / Вучић: Медвеђа и Сијаринска Бања остају Србија

Вучић: Медвеђа и Сијаринска Бања остају Србија

Александар Вучић обишао је Сијаринску Бању и Специјалну болницу за рехабилитацију “Гејзер”, у коју ће држава уложити 50 милиона динара и до краја године требало би да почне изградња модерног СПА центра.

Након обиласка бање, председник Вучић истакао је да су Медвеђа и Сијаринска бања били и да ће бити Србија.

– Немајте никавих сумњи, Медвеђа и Сијаринска бања су Србија! Били су и биће! Ја немам прилику да вичем, али то се зна. Проблем је да мало број људи живи у овом рају. Потребно је довести инвеститора који ће да уложи у овај крај. Разговараћу са Кинезима да уложе у рудник Леће, очекујем те разговоре следеће недеље. Уверен сам да ће и овај крај да процвета у наредном периоду – поручио је председник Вучић у Сијаринској бањи.

Вучић је у Медвеђи изјавио да ће држава обновити све јавне установе.

“Хвала што сте се окупили у великом броју. У Дом здравља смо уложили 41 милион динара и обновићемо све јавне установе “, рекао је Вучић.

Како додаје, потрудиће се да повеже Медвеђу и Лебане са Куршумлијом и Топлицом.

“То ће нас коштати око 900 милиона, а данас имамо могућност да улажемо више новца. Слушали сте свашта, Медвеђа је била и остала Србија и ту нема било каквих разговора или било чега другог”,  истакао је Вучић и додао да је Медвеђи потребан инвеститор.

“Ако буде постојала било каква шанса и за кланице, верујем да ћемо моћи да направимо. Што се тиче тога коме припада овај крај, то не брините, само долазите са идејама. Стање у буџету је боље и сада морамо да напредујемо. Хвала на поверењу и озбиљности. Осећајте се сигурно, никога не дирамо и нећемо никога Наше снаге су уверљиво и убедљиво јаче од оних који би желели да угрозе безбедност народа”,  поручио је председник Вучић окупљеним грађанима.

На крају посете, Вучић ће посетити седиште Јабланичког округа, Лесковац, где ће обићи реконструисану Установу за одрасле и стара лица, а затим ће се, са премијерком Аном Брнабић, обратити грађанима.

Вучић је кампању “Будућност Србије” започео обиласком Пчињског округа, 7. фебруара, а у међувремену је посетио и Јужнобанатски, Мачвански, Рашки и Расински округ. Циљ је да грађанима представи шта је до сада све урађено и који су даљи планови, али и да чује који су њихови највећи проблеми.

 

Check Also

Вучић: Имамо вакцине, срамота да неки имају више вакцинисаних

Председник Србије Александар Вучић апеловао је данас на грађане да се вакцинишу, и казао да …