Главна / Вести / Косово и Метохија / Народ на КиМ је председнику Вучићу дао неподељено, готово једногласно поверење

Народ на КиМ је председнику Вучићу дао неподељено, готово једногласно поверење

У покушају да изазову поделе међу Србима и тиме помогну својим пајташима у Приштини, Ђилас је са својом братијом јуче у Лепосавићу дошао да провоцира и изазове сукобе и поделе међу Србима, али им то није пошло за руком, наводи се у достављеном саопштењу Српске листе.
Знају добро Срби на Космету да се сличан сличном радује, и да је милионер Ђилас једино са истим таквим пљачкашима Марком Јакшићем и Славишом Ристићем могао да се састане.
Тужно је да је своју политичку демагогију Ђилас просипао данас и из порте манастира Високи Дечани.
Ове авети прошлости који себе представљају борцима за српске интересе никада се нису усудили да осуде увођење антицивилизацијских такси, хапшење наших суграђана, покушаје отимања Трепче или насилне упаде на север Косова и Метохије. Нису осудили јер они за народ не брину, већ само за своје џепове и комбинације.
Никада са нама овде нису протестовали против Приштине, али зато хушкају на протесте против Србије.
Као представници српског народа којима су Срби дали 90% својих гласова јавно их позивамо да престану са подметањем кукавичјих јаја на Косову и Метохији.
Дванаест година су имали да покажу колико воле Србију, брину о Косову и Метохију и колико знају, а показали су само како се уништава Србија и слаби позиција наше државе у свету. Срби на Косову и Метохији су свима њима  поручили шта мисле када су јуче звиждуцима из Лепосавића испратили Ђиласа и његове локалне сатрапе, осведочене лопуже и штеточине, који су наш народ завили у црно одлуком Међународног суда правде на њихово инфантилно питање, увођењем границе између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, пребацили преговоре из УН у ЕУ, довели Еулекс…
Увек када је било тешко за Србе на Косову и Метохији, уз нас је био председник Александар Вучић, као прави државник и ујединитељ. Након сваке његове посете ми смо били сложнији и јачи.
Српски народ на КиМ је председнику Вучићу дао неподељено, готово једногласно поверење, и апелујемо на њега да учини све да се време Ђиласа, Јеремића, Тадића, Марка Јакшића и Славише Ристића, у којем смо били понижени, обесправљени и покрадени, више никада не врати.

Check Also

Гуцати и Харадинај и данас пред судом у Хагу

Додатним саслушањем Зденке Пумпер, првог сведока Специјалозованог тужилаштва, која је током претходне недеље четири дана …