Главна / Вести / Косово и Метохија / Партеш: “Српска” демантује да је Николић кривично гоњен

Партеш: “Српска” демантује да је Николић кривично гоњен

dragan nikolicИзборни штаб грађанске иницијативе „Српска“ за општину Партеш саопштава да се не може изјаснити  о кривичним пријавама против кандидата за општину Партеш Драгана Николића о којима ових дана пишу поједини албански медији а пренео “Курир”. У саопштењу достављено нашој редакцији каже се да се Штаб не може изјаснити јер до данашњег дана Николић није добио никакво обавештење од  надлежних  судских органа .

„Оно што можемо рећи у вези поменутог случаја јесте,  да је наведени   грађевински  материјал био намењен народу и да је исти подељен. За поделу поменутог грађевинског материјала постоји уредна документација, навцоди се у саопштењу .

Изборни штаб грађанске иницијативе „Српска“  саопштава да је ово још један у низу напада од стране политичких противника који желе да идеју о уједињењу и опстанку Срба под окриљем матице Србије сруше и да на све начине инсталирају маћехинску политику послушника .

„Идејни  творци овакве прљаве кампање имају на десетине кривичних пријава које таворе у фиокама косовски судова  и они  личним и политичким везама спречавају судске процесе  који би многе од њих давно лишили слободе  да институције система нормално функционишу . Али , пошто живимо у несређеном друштву са поремећеним моралним и системским вредностима , садашњи новокомпоновани  моћници  преузимају  улогу судија и тужилаца“ стоји у саопштењу, достављено нашој редакцији.

Изборни штаб грађанске иницијативе „Српска“ дубоко верује да ће се пракса урушавања  и  понижавања српског  народа  прекинути  после  03. новембра 2013 .године  , јер како наводе, истина  и  правда  морају  изаћи  на видело , а  самим тим и  почистити  оне  који  су  спремни да зарад личних  интереса  продају  интерес  сопственог народа .

Check Also

Борељ: Дијалог Београда и Приштине једини начин за стабилизацију

Високи представник Европске уније за спољне послове Жозеп Борељ изјавио је данас да и даље постоји …