Главна / Вести / Косово и Метохија / Општински одбор СНС пружа пуну подршку председнику Републике Србије

Општински одбор СНС пружа пуну подршку председнику Републике Србије

Општински одбор Српске напредне странке Приштина-Грачаница пружа пуну подршку председнику Републике Србије господину Александру Вучићу.

Са великим узнемирењем и страхом пратимо шта се дешава уБеограду, и осуђујемо бруталне и неразумне акције које имају за циљ да се Србија уведе у хаос.

Српски народ на Косову и Метохији је највише страдао у тренутку када је Србија била најслабија, случајно или не, један од тих је био на данашњи дан пре петнаест година. За нас је невероватно да баш данас, када се сећамо тог страдања, постоје људи толико безочни и халапљиви за новцем и влашћу, да су спремни да урушавају Србију, поредак и стабилност, и тиме стварају прилику за нека нова страдања Срба у покрајини.

Подсећамо да Албанци са великим усхићењем прате шта се дешава ових дана у Београду, надајући се да ће Србија бити ослабљена и доведена у стање немоћи и хаоса баш као у време власти Драгана Ђиласа и Вука Јеремића.

Зато, још једном шаљемо поруку свима у целој Србији да не наседају на провокације силеџијског дела опозиције, а нашем председнику да остане храбар као и до сада, јер је већинска Србија уз њега.

Срби на Косову и Метохији ће увек бити уз нашег председника и радити на очувању мира, стабилности и боље будућности за нас и нашу децу.

Check Also

Нестао младић из Косовског Поморавља

Седамнаестогодишњи Иван Ристић (17) из Косовског Поморавља нестао је у петак и од тада му …