Главна / Вести / Косово и Метохија / Председник Поповић и овог четвртка отворио врата за грађане

Председник Поповић и овог четвртка отворио врата за грађане

И овог четвртка кабинет председника општине Грачаница Срђана Поповића био је отворен за грађане који су му у директном контакту изнели проблеме с којима се сусрећу у свакодневном животу.

Већина грађана на разговор са председником Поповићем дошло је са проблемима који их муче дуже време. Тако је Весна Јованић затражила помоћ у решавању стамбеног питања.

„У контејнерском насељу живим у очајним условима. Ја и супруг не живимо заједно већ дуже време, он се сада разболео а деца траже да се врате, да живе код мене. Међутим услови у контејнеру су лоши, не можемо сви у пар квадрата“, казала је Весна.

Помоћ у стамбеном збрињавању затражио је и Сема Челић из Преоца.

„Тражио сам решење за стамбени проблем, пошто живимо у лошим условима, четворочлана породица у једној соби. Приватно радим, нисам у могућности да обезбедим боље услове. Када би бар стамбено били збринути, верујем да би било лакше“, казао је он.

И данас је било грађана који су од председника општине Грачаница Срђана Поповића тражили помоћ при проналажењу посла, али и других свакодневних проблема.

Поповић истиче да је захваљујући разговорима доста проблема решено, као и да се на решавање неких још увек ради.

За разговор са првим човеком локалне самоуправе влада велико интересовање, о чему говори чињеница да су термини попуњени у наредних седам месеци.

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …