Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа – ОО К.Митровица: Авети прошлости ударају на српске националне интересе

Српска листа – ОО К.Митровица: Авети прошлости ударају на српске националне интересе

Општински одбор Српске листе из Косовске Митровице је саопштио вечерас да некадашњи владар живота и смрти на северу Косова и Метохије, пензионер Марко Јакшић и његов пајташ Славиша Ристић пљувањем свега што је српско, покушавају да се додворе својим менторима Ђиласу, Јеремићу и Обрадовићу.

“Људи који су девастирали све српске институције запошљавајући неспособне кадрове својих странака и све чланове својих фамилија чиме су најдиректније раселили најквалитетније младе кадрове са Косова и Метохије продају лажи у нади да ће им се криминалне радње опростити.

Досије сваког од њих и чланова које су удомили за време своје владавине уместо диплома пун је фалсификованих папира, али о томе нећемо причати ми као политичка странка већ стручни органи надлежних институција.

У тренутку када се Србија и председник Александар Вучић боре за Србе на Косову и Метохији и мир на овим просторима ове авети прошлости, који не могу да објасне порекло ниједне од својих некретнина, покушавају да у интересу непријатеља српског народа ударе на српске националне интересе.

То што Српску листу једнако снажно нападају лидери косовских Албанаца  из Приштине и Марко Јакшић и Славиша Ристић довољни говори и о нама и о овим члановима Савеза за Србију.

Нас и 90% Срба који су за Српску листу гласали би забринуло да нас  овакви промашени ликови хвале”, стоји у саопштењу Српске листе – ОО Косовска Митровица.

Check Also

Починилац троструког убиства у Глођану и даље у бекству

Полиција и правосудни органи и даље трагају за маскираном особом која је калашњиковим убила два …