Главна / Некатегоризовано / Почело асфалтрирање локалних улица

Почело асфалтрирање локалних улица

Општина Грачаница почела је данас преко дугорочног пројекта асфалтрирање локалних улица у Новом Насељу и Скуланеву. Сутра асфалтрирање у Лепини а потом и у Радеву.

Како је саопштено данас је почело асфалтрирање улице „Јанка Веселиновића“ и „ Звечанске“ у Новом Насељу“ као и „ Цариградске“ улице у Скуланеву.

С обзиром да је у питању дугорочни пројекат следи асфалтрирање улица и у другим местима општине Грачаница. Према речима надлежник сутра ће уследити асфалтрирање улица у Лепини а потом и у Радеву.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић раније је обиша припремне радове на асфалтрирању улица у овим местима и том приликом је казао да је општина Грачаница прошле године изградила више од 6 километара пута у готово свим местима на територији општине а да се ове године планира изградња 10 км пута.

Из Одељења за урбанизам поручују да ће у наредном периоду бити асфалтиране или насипане приоритетне улице у свим местима у општини Грачаница.

У Угљару биће сређене три улице, у Батусу три, у Радеву три, Преоцу две, Добротину три, Новом Насељу три, Скуланеву једна, Лепини две, Сушици три, Горњој Гуштерици две, Доњој Гуштерици две, Ливађу једна, Грачаници две и у Лапљем Селу шест улица.

Извор: http://nasagracanica.com

Check Also

Шубарић обишла ОШ “Кнез Лазар” и Земљорадничку задругу у Доњој Гуштерици

Један од приоритета општине Грачаница је стварање што бољих услова за рад школа на овом …