Главна / Друштво / Кошеви и спортска опрема за омладину у Добротину и Грачаници

Кошеви и спортска опрема за омладину у Добротину и Грачаници

Општинско одељење за спорт и омладину којим руководи Новак Живић на иницијативу председника општине Грачаница Срђана Поповића донирало је кошеве, лопте и спортску опрему омладини у Добротину док су кошеви постављени и на спортском полигону у улици „Арсенија Чарнојевића“ у Грачаници на молбу једног омладинца.

Општина Грачаница донирала је кошеве омладини у Добротину и они су постављени на тамошњем спортском игралишту. Љубитеље спорта, омладинце, који свакодневно своје слободно време проводе на полигону данас су посетили директор општинског одељења за спорт и омладину Новак Живић заједно са саветником председника за омладину и спорт Предрагом Ристићем. Гости и млaди из Добротина одиграли су овом приликом и неколико утакмица.

„ Наше одељење и цео општински тим који је задужен за ову област марљиво наставља и ове године да брине о нашој омладини. Младима у Добротину донирали смо кошеве, лопте и спортску опрему и из разговора са њима видим колико им све ово значи. Лепо време је пред нама и верујем да ће им ово помоћи да употпуне своје слободно време“, казао је Живић.

Новак Живић и Предраг Ристић данас су кошеве уручили и младима који баскет играју на спортском полигону у улици „Арсенија Чарнојевића“ у Грачаници. Кошеви су допремељени на молбу омладинца Владимира Стојковића који је ову помоћ затражио у директном контакту са председником општине Грачаница Срђаном Поповићем.

Извор: http://nasagracanica.com/

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …