Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ: Сменом Тодосијевића Харадинај потврдио да су њему потребни послушни Срби

Канцеларија за КиМ: Сменом Тодосијевића Харадинај потврдио да су њему потребни послушни Срби

Данашњом сменом министра администрације локалне самоуправе Ивана Тодосијевића Харадинај је потврдио да су њему потребни искључиво послушни Срби, који ће привременим институцијама у Приштини давати привид мултиетничности.

На овај начин Харадинај је показао да се српском народу на Косову и Метохију континуирано ускраћују људска и политичка права, право на истину и сопствено мишљење.

Међутим, Харадинај и њему слични морају да схвате да Срби никада неће престати да ствари називају правим именом и да ће за њих агресија НАТО-а на СР Југославију увек бити агресија, а да ће злодела албанских екстремиста памтити и ове и будуће генерације као злочине којих се гнуша сав цивилизовани свет.

Вероватно ће Харадинај пронаћи још неког приватног Србина који ће бити фикус у његовој влади, али такав Србин засигурно неће имати легитимитет, углед и подршку нити српског народа на КиМ, нити Републике Србије.

 

Check Also

Представа “Она која распушта војске” побрала громогласне аплаузе и позитивне коментаре публике у Грачаници

Громогласним аплаузом публика у Грачаници  поздравила je глумачку екипу представе “Она која распушта војске”, рађену …