Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Настављају се притисци на српски народ и Српску листу

Српска листа: Настављају се притисци на српски народ и Српску листу

Настављају се притисци албанских лидера на српски народ и Српску листу. Одлуком да се због изречене истине смени министар Иван Тодосијевић је најбољи доказ да Приштина није спремна да се суочи са прошлошћу, али и са одлучношћу чланова Српске листе да увек и на сваком месту бране српски националне интересе, и подсећају на страдање српског народа.
Напади на члана председништва Српске листе Ивана Тодосијевића, као између осталог и на Весну Микић и Ненада Рикала, показују нажалост и спремност појединаца из редова нашег народа да зарад шаке евра издају свој народ и потказују најбоље међу собом.
Истина, нас би више забринуло да наше представнике у Приштини тапшу по рамену, него што их због верности према свом народу и својој држави смењују.
Подсећамо међународну заједницу да су ове смене чланова Српске листе пример етничке нетрпељивости, кршења људсих права и увођење вербалног деликта, као и покушај да се уместо легалних српских представника иза којих стоје скоро сви Срби на Космету именују послушници које је наш народ већ прозвао правим именом – “приватни Срби косовских Албанаца”.

Check Also

Представа “Она која распушта војске” побрала громогласне аплаузе и позитивне коментаре публике у Грачаници

Громогласним аплаузом публика у Грачаници  поздравила je глумачку екипу представе “Она која распушта војске”, рађену …