Главна / Вести / Косово и Метохија / Полемика Раде Трајковић и новинарке ТВ Мост

Полемика Раде Трајковић и новинарке ТВ Мост

Рада Трајковић из невладине организације Европски покрет Срба Косова и Метохије, која је данас присуствовала конференцији Савеза за Србију у Београду, полемисала је са новинарком телевизије Мост.

Упитана како то да је данас бранилац лика и дела Оливера Ивановића, а била је један од његових највећих противника и са њим размењивала тешке речи, Трајковићева је најпре желела да зна из ког медија “стиже питање”.

“Ја се извињавам, одакле долазите, са ког медија?”, упитала је Трајковић и на одговор да је новинарка са телевизије Мост констатовала да “питање одговара медију одакле долази”.

“Та телевизија има најмање права и морала да данас поставља такво питање с обзиром да сте били главни носиоци спота у којем је Оливер Ивановић био мета. Не желим да говорим о прошлости него о нечему што је реалност, а реалност је да ви свакако треба кривично да одговарате зато што сте емитовали спот”, рекла је она.

Она је додала да “они знају какву су кампању водили и да немају права ником да постављају питања” “Ми се нисмо убијали. Да ли смо се слагали, то је наша ствар, али Оливер и ја нисмо пуцали једно у друго и нисмо подстрекивали на злочин”, рекла је Трајковић.

Извор: Танјуг

Check Also

Петковић: Курти погазио права Срба и сопствени такозвани Устав

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић оценио је да је именовањем Ненада Рашића …