Главна / Друштво / МТС д.о.о створио предуслове да грађани могу да добију најквалитетнију телевизију и брзи интернет

МТС д.о.о створио предуслове да грађани могу да добију најквалитетнију телевизију и брзи интернет

Компанија Mтс.д.о.о је једна од 22 компаније које су у власништву Телекома Србија и пружа услуге из области мобилне и фиксне телефоније, мултимедијалних сервиса (ТВ услуга) и интернета, корисницима на територији Косова и Метохије. Гост Дневника РТВ Грачаница био је директор МТС доо Дејан Огњановић, који је нагласио да је Мтс.д.о.о у задњих пар месеци озбиљно уложио у изградњу фиксне телекомуникационе мреже и тиме створио озбиљне предуслове да грађани Грачанице и околних места, могу да добију регионално најквалитетнију телевизију и брзи интернет у својим домовима.
– Значајно смо подигли брзину интернет протока до саме Грачанице и повећали број портова на које нови корисници могу да буду повезани, тако да сада у самој Грачаници можемо корисницима да понудимо нашу ИПТВ услугу (тј. тачније праву Српску телевизију, са свим функционалностима укључујући и гледање садржаја 72 сата уназад, снимање садржаја, гледање филмова на захтев, велики избор ТВ канала) и оно што је најбитније, изузетан дигитални квалитет слике и сигнала – рекао је за наш Дневник Дејан Огњановић.

Мтс.д.о.о, као друштвено одговорна компанија, се није задржала само на Грачаници, већ смо и у околним насељима Лапље Село, Кузмин, Угљаре, Лепина поставили дигиталне комуникационе уређаје (тзв. ИПАН-е) који омогућавају услуге телевизије и брзог интернета за грађане тих насеља. У врло блиском периоду, пустићемо нашу телевизију и брзи интернет и у Доњој Гуштерици – каже Огњановић.

Свим тим корисницима, нудимо наш чувени пакет услуга, тзв. Бокс, који поред најквалитетнијих сервиса подразумева и тржишно најповољнију цену и све услуге на једном рачуну. Тренутно у промо периоду, ми нашим корисницима нудимо Бокс услугу чак до 6 месеци за 1 еуро цент.
Како би обогатили нашу понуду, наши корисници сада имају могућност да добију и најновије мобилне телефоне и ТВ апарате (бренда Тесла и ЛГ) на 12 до 24 месечних рата – напомиње Огњановић.

Да они корисници, из крајева који нису обухваћени овим инвестиционим радовима нису заборављени, показује нова услуга м:САТ тв . Наиме, преко сателита пружа се комплетна  услуга ИПТВ-а које има и стандардни ИПТВ. То је не само најквалитетнија услуга која се нуди кроз етар, већ има и највећи избор квалитетних ТВ канала који се нуде овим начином повезивања. Комплетна монтажа, је у потпуности бесплатна, услуга је најповољнија на тржишту (основни пакет је 7€ месечно), а поред тога у промо периоду првих 5 месеци је бесплатно, тако да наше кориснике суштински та услуга кошта 5,5 € месечно.

Позвао би ваше гледаоце и њихове комшије и пријатеље, да посете нашу пословницу у Грачаници, или позову наш контакт центар на телефон 19933, распитају се додатно о нашим услугама и надам се постану наши будући задовољни корисници. Додао би и да су наши запослени започели обиласке Грачанице и околних насеља са циљем да се сретну са нашим корисницима, упознају их са нашим новим услугама и уједно, чују реакцију и мишљење корисника, јер је корисничко искуство и мишљење наших корисника, нешто до чега нам је изузетно стало – рекао је у Дневнику Дејан Огњановић.

Check Also

Петковић са специјалним повереником за Западни Балкан о ситуацији на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић разговарао је данас са специјалним повереником …