Главна / Вести / Косово и Метохија / Украден аутомобил ноћас у Грачаници

Украден аутомобил ноћас у Грачаници

Ноћас око 3 сата после поноћи непознате особе украле су аутомобил марке Опел вектра власника Б.Д. из Грачанице. Како сазнајемо од оштећеног лица, поред аутомобила лопови су украли још неке ствари из гараже, као и обућу која је била напољу.
Крађа се догодила у улици Цара Лазара, а станари ове улице напомињу да им се тако нешто до сада није десило.
Власник аутомобила је случај пријавио полицији, која је направила записник и покренула истрагу, истакао је за РТВ Грачаница, командир Полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић.

“За сада немамо никаквих информација о возилу које је ноћас украдено. Поред тога, у околини, односно истој улици, украдено је и неколико бицикала, а извршена је и преметачина у неколико дворишта. Истрага је и у овом случају у току и видећамо до каквих информација ћемо у току истраге доћи”, нагласио је командир.

Када су учестале крађе у питању, командир Полицијске станице је истакао да полиција врши истрагу свих случаја посебно и након тога предаје Тужилаштву.

“Полиција може истражити случајеве и уколико дође до одређених информација и доказа везаних за случај преда Тужилаштву и евентуално у сарадњи са Тужилаштвом, случај проследи надлежном суду”, истакао је Трајковић.

Check Also

Здрава породица и предан рад су рецепт за срећу у животу

Да пензионерски дани могу бити слатки као овогодишњи род грожђа у Великој Хочи, говори пример …