Главна / Вести / Косово и Метохија / Покренута истрага поводом узнемиравања средњошколки

Покренута истрага поводом узнемиравања средњошколки

Током јучерашњег дана дошло је до инцидента у Грачаници, када су средњошколке тражећи превоз од Грачанице до Лапљег Села ушле у возило Албанца, који их је, према њиховим изјавама полицији, током вожње сексуално узнемиравао.

„Јуче око поднева Полицијској станици у Грачаници пријављен је случај узнемираваља девојчица средњошколског узраста. Случај је отворен, забележен и истрага је у току, а такође и преглед камера“, истакао је, у изјави за РТВ Грачаница, командир Полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић.

Он је истакао да су девојчице дале изјаву и да је истрага у току.

„На основу изјава жртава, девојчице су ушле у једно возило и током вожње биле сексуално узнемираване од стране возача. За сада немамо конкретну информацију о ком се возилу ради, a у току је и преглед сигурносних камера“, казао је Трајковић.

Командир Полицијске станице у Грачаници је поручио свим грађанима да мало више обрате пажњу и на своје понашање и да знају са ким се треба возити колима. Трајковић је апеловао на све да чим примете нешто сумњиво одмах пријаве полицији, како би полиција могла да ради свој посао.

Check Also

Стано: Циљ Радне групе да се нађе трајно ресење за таблице

Први састанак Радне групе, која би требало да се бави решавањем спора Београда и Приштине …