Главна / Вести / Косово и Метохија / Ђурић: Тахири лаже, документ тужилаштва је оригиналан

Ђурић: Тахири лаже, документ тужилаштва је оригиналан

Абелард Тахири је министар неправде и лажи, а документација која је у четвртак представљена јавности не да није лажна, већ је у питању оригинални документ тужилаштва тзв. Косова, службеним путем достављен браниоцима утамничених Срба, изјавио је  директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, реагујућу на тврдње косовског министра правде Тахирија да је председник Србије Александар Вучић показао лажну документацију у вези са истрагом о убиству Оливера Ивановића.

“Једино што јесте лажно је оптужница против Срба и државе Србије коју са својим сателитима свакога дана подиже у медијима. Он својим лажима демантује чак и сопственог тужиоца Суља Хоџу који је јуче потврдио да је исказ Рада Трајковић дала и да јесте затражио (управо актом представљеним јавности) продужење притвора, као што се у поменутом документу тужилаштва и наводи. У лажима министра неправде и лажи Абеларда Тахирија веома су кратке ноге. Осим што је целом свету показао какав и колики је лажов, човек који је бројне Србе на КиМ држао и држи неосновано иза решетака, обелоданио је данас и кога штити и чији је међу Србима политички покровитељ”, саопштио је Ђурић.

“Ни бруталне и бројне претње смрћу, ни најпримитивније увреде којима сам изложен од стране убедљиво мањинског, али пуног мржње и агресивног дела јавности, зато што сам се усудио да обелоданим истину, неће ме спречити да наставим да их све заједно раскринкавам. Свима заједно им поручујем – даље руке од Србије, лажови”!, поручује Ђурић.

Check Also

Радио Грачаница слави 22 године рада и постојања

Радио Грачаница, која данас слави 22 година рада и постојања, почела је са радом 21.10.1999. …