Главна / Вести / Косово и Метохија / Срби са КиМ:Државотворна политика председника Србије , једина је којој верујемо

Срби са КиМ:Државотворна политика председника Србије , једина је којој верујемо

Више од седам ипо хиљада Срба са КиМ присуствовало је великом митингу подршке председнику Србије Александру Вучићу у Беогрду у оквиру кампање „Будућност Србије“.Срби из јужне српске покрајине пуни су утисака са овог величанственог скупа. Како кажу показано јединство и поруке председника Вучића , даје им гарант за опстанак и останак на овим просторима . Државотворна политика председника Србије , једина је којој верујемо , поручују Срби.

Ненад Георгијев из Лепосавића  преноси утиске да дочек у Београду и пријем код председника Вучића за њих значи много.

“Од председника смо добили реч да док је он на челу Србије Косово никада неће признати као државу , спреман је на разговор и компромис али али признања неће бити”, рекао је Георгијев.

Дејан Марјановић додаје да чин када су се попели на бину са председником за њих много значи тим пре што је то био један од највећих митинга одржаних у последњих 40 година.

“Одушевљени смо , народ нас је поржавао док смо пешачили ка Београду и то ћу памтити “, каже он.

Бојан Стефановић додаје да ће имена ових момака бити уписана златним словима .

“Препешачили смо око 290 километара за доробит нашег народа који живи не само на Косову И Метохији већ и у другим српским земљама у окружењу “, истиче он.

Срби са КиМ који су присуствовали митингу јединствени су у томе да је државотворна политика председника Србије једина права која гарантује њихов опстанак и останак на овим просторима.

“Будућност Србије је у добрим рукама , утисци су снажни јер смо послали јаку поруку свети да је народ Србије уз свог председника , да имамо пуно поверење у њега и његов тим и да ћемо остау уз њега истичу Душан Стевановић  Милан Рајек из Косовске Митровице.

У Београду  се виело јединство Србије  , од председника Вучића нема бољег, окупио је  150 000 људи за добробит српског народа. Поруке су позитивне и охрабрујће  треба  нам јединство и слога “, истичу житељи Грачанице.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Здрава породица и предан рад су рецепт за срећу у животу

Да пензионерски дани могу бити слатки као овогодишњи род грожђа у Великој Хочи, говори пример …