Главна / Друштво / Поповић обишао асфалтиране улице у Сушици и Ромској махали у Грачаници

Поповић обишао асфалтиране улице у Сушици и Ромској махали у Грачаници

Председник општине Грачаница Срђан Поповић обишао је данас недавно асфалтиране улице у Сушици и Ромској махали у Грачаници.

Село Сушица је мултиетничко насеље у коме живе Срби и Албанци.

Асфалтирана је улица у дужини од 500 метара у делу насељеном претежно Албанцима.

Имри Ајети, одборник у скупштини општине Грачаница је, за РТВ Грачаница, истакао да општина Грачаница не ради само за добробит српске заједнице већ и свих осталих, што је до сада и много пута показано.

„Захвалио бих градоначелнику Срђану Поповићу, који је испунио своје обећање да асфалтира овај пут. Истакао бих да општина Грачаница и градоначелник раде подједнако за све заједнице, што је и данас доказао“, казао је Имри Ајети и додао да су мештани Сушице веома задовољни локалном влашћу.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић је нагласио да општина наставља са улагањем у инфраструктуру равномерно у свим насељима општине.

„Општина Грачаница је сервис свих мештана који живе на њеној територији, без обзира на националну или верску припадност. Радимо на томе да се општина равномерно развија како би се побољшао квалитет живота наших грађана. Ово је доказ да у општини Грачаница нема места за било какве поделе и да нам је на првом месту побољшање услова живота наших мештана“, истакао је Поповић и додао да је Сушица ове године добила око километар пута а у плану је још различитих пројеката.

Након Сушице, председник општине обишао је и новоасфалтирану улицу у Ромској махали у Грачаници, где је у разговору са становницима увидео приоритете битне за побољшање услова живота ромске заједнице у Грачаници.

Check Also

Аматерском позоришту “Јанићије Поповић” признање за колективну игру у представи “Живот гето тинејџера”

Дом културе Грачаница саопштио је данас да је, одлуком жирија публике, аматерском позоришту „Јанићије Поповић“ …