Главна / Друштво / Поповић кик-боксерима честитао нове успехе

Поповић кик-боксерима честитао нове успехе

Председник општине Грачаница Срђан Поповић примо је кик-боксере клубова „Шакал“ и „Панишер“, који су на првенству централне Србије у Крагујевцу остварили одличне резултате.

Кик-боксери клубова „Шакал“ и „Панишер“ учествовали су претходног викенда на првенству централне Србије у Крагујевцу где су, у јакој конкуренцији, укупно освојили шест медаља (три златне, две сребрне и једну бронзану медаљу).

Из кик-бокс клуба „Панишер“ златним медаљама окитили су се Петар Симоновић у категорији до 81 килограма и Василије Јовановић у категорији до 42 килограма, док су сребрна одличја освојили Лука Лазаревић у категорији до 67 килограма и Александар Симоновић у категорији до 47 килограма.

Из кик-бокс клуба „Шакал“ најсјајније одличје освојио је Вељко Митић до 47 килограма, а бронзу је освојио Душан Аксић у категорији до 75 килограма.

На освојеним медаљама честитао им је председник општине Грачаница Срђан Поповић, који им се том приликом захвалио и на успешном представљању наше општине.

„Част ми је што сам још једном имао прилику да угостим кик-боксере поводом нових успеха које су остварили. Успеси које постижу наши клубови показују да општина Грачаница има талентовану децу и омладину. Ми ћемо као локална самоуправа и даље улагати у спорт, у стварању што бољих услова за бављење спортским активностима и на тај начин наставити са промоцијом здравих и правих вредности“, казао је Поповић.

Поповић је кик-боксерима пожелео још много победа у будућим такмичењима.

Check Also

Сутра почиње пријава за једнократну новчану помоћ од 5.000 динара

Пријављивање за нову једнократну помоћ државе од 5.000 динара почиње сутра, 1. децембра и трајаће …