Главна / Вести / Косово и Метохија / Непознати починиоци пуцали на кућу и кола директора ОШ “Кнез Лазар” Драгана Максимовића

Непознати починиоци пуцали на кућу и кола директора ОШ “Кнез Лазар” Драгана Максимовића

Данас у преподневним сатима, тачније око 10 минута до 11:оо сати, непознато лице испалило је неколико хитаца на локал, који се налази у склопу куће директора ОШ “Кнез Лазар” у Доњој Гуштерици, Драгана Максимовића и аутомобил његовог зета, који је био паркиран у непосредној близини. Том приликом пробијено је стакло на локалу, оштећена фасада на кући и напукла је шофершајбна на поменутом аутомобилу, а на срећу нико није повређен. У том тренутку у кући су се налазили  родитељи директора основне школе у овом месту.

Полиција је на позив Драгана Максимовића одмах дошла и извршила увиђај, а да цео случај није ни мало безазлен потврђује поновљена ситуација из преподневних сати.

Наиме, како је за програм РТВ Грачаница изјавио Максимовић, недавно, тачније у 20 минута до 21 сат, у близини куће породице Максимовић у Доњој Гуштерици поново се зачуло пуцање и звук ударца каменица.

Драган за нашу телевизију каже да не може ни да претпостави ко и зашто жели да науди њему или неком од чланова његове породице.

” Након мог повратка са посла затекао сам родитеље испред куће. Били су забринути. Питао сам их шта се десило и они су ми показали поломљено стакло на прозору од локала. У први мах мислили смо да је у питању дечија игра и да је неко каменицом нехотице поломио стакло. Након неког времена, дошао је код нас наш зет, који је позајмио тракторску приколицу, а чији је ауто био паркиран недалеко од локала. Приликом уласка у свој ауто он је приметио да је шофершајбна на његовом ауту пробијена, према нашој претпоставци, ваздушном пушком. Тада смо о свему обавестили полицију, која је извршила увиђај. Након свега, вечерас, док сам са својим пријатељем стајао у дворишту испред куће, око 20 минута до 21 сат, поново смо зачули пуцањ, и нешто што је личило на ударац каменицом. Опет смо позвали полицију и обавестили надлежне о новом инциденту”, испричао је Максимовић.

Видно потрешен, Драган Максимовић истиче да је уплашен за своју породицу, и наглашава да ни са ким није у лошим односима, па не може ни да претпостави шта је узрок свему.

Од надлежних у полицијској станици у Грачаници смо добили информацију да је увиђај извршен и да је истрага у току.

Check Also

Петар Петковић: Фон Крамон покушала да од Срба са КиМ направи легитимне мете у које је дозвољено пуцати

Нескривена албанска лобисткиња Виола фон Крамон покушала је вечерас да од Срба са Косова и …